Söndag.

Helgen har varit kul punktslut! Jag, Sandra, Ida och Andi var fett duktiga och var och kollade på naturhistoriska rikmuseét. Det var galet kul hihi. Sen åt vi kina mat i väsby, det var fett gott! När jag och Sandra skulle hem till henne snodde vi med oss Milla som var helt överlycklig när hon väl kom till "landet" (citerar min mor). Det verkade som milla älskade Sandra då hon ville pussa på henne hela tiden! När det väl var dags för att sova hoppade milla in under täcket och låg med oss hela natten. Imorse gick vi upp klockan 6, Efter frukost och lite fixande skjutsade jag sandra till jobbet och sen rörde sig jag och milla hemåt. Jag slockna på soffan när jag kom hem och när jag vakna hade mamma lagt ett täcke över mig, galet snällt :)
Idag ska jag provjobba på posten för första gången, har hört lite rykten att pappa känner henne som jag ska åka runt med. Fast grejen är ju den att jag är helt galet otaggad på att jobba, jag är mest sugen på att sitta här och löka. Men det skulle vara sjukt kul att spela lite inomhusfotboll som jag och hasse och bröderna nazi brukade göra förra året.

Nu ska jag vara duktig och göra en naturläxa som gör att jag får mvg i ämnet! Inte direkt det roligaste men det måste göras!
Känner mig lite tom just nu, så hejhopp <3

yes

2 månader igår, helt underbart. De 2 bästa månaderna i mitt liv. Jag menar det verkligen, som med alla förhållanden går de upp och ner och jag verkligen älskar det när det går upp. Jag älskar det när det går ner, jag älskar det alltid. Grejen som gör allt så speciellt med dig att vi är rätt lika i en viss grej, när vi släpper loss och har kul är vi exakt lika oseriösa. Jag tror det inte är många som tycker vi är 18 just då. Det är det absolut bästa med dig, det finns inget bättre och det är aldrig någon som har varit så mycket på det sättet som just du är! Innan vi var tillsammans tittade jag på min syster och hennes pojkvän, dom är har det så sjukt bra i mina ögon. Så ville jag ha de tänkte jag. Jag ser upp till min syster och hon sa hur underbart hon hade de. När jag träffa dig förstod jag hur underbart jag skulle kunna ha det med dig, jag förstod rätt. Jag kommer ihåg förut hur jag läste i din blogg och du beskrev en kille som gjorde dig så galet glad, just den där killen man vill vara. Jag ville vara din och så blev det. Inläggen fortsatte och han beskrevs fortfarande att vara sådär underbar, nu vet jag inte riktigt vad som har hänt? Nu när man läser så känns den där killen inte alls lika bra längre, ibland känns det som han inte riktigt räcker till för dig. Vi är inte riktigt så lika när vi tycker vad som är rätt och vad som är fel i ett förhållande. Kanske var det mitt fel som valde att fråga ifall du ville bli tillsammans med dig så snabbt, även fast vi ibland får våra dåliga stunder ångrar jag ingenting. Jag vet att jag gör fel ibland, men det är inte alltid jag som gör dem och inte heller du. Båda gör vi fel. Jag menar aldrig något illa med dig. Varje gång jag ska göra något tänker jag på dig. Om jag ska göra något som jag vet att jag själv inte skulle gilla om du skulle göra det försöker jag stå över. Ibland kan det ta emot då jag inte kan eller vill göra de saker som jag förut gjorde. Men jag bryr mig inte om de, det är inte direkt att jag offrar något. Utan det är att jag gör grejer för att sedan åka hem till dig och se ditt leénde, då får jag allt betalt 70 gånger om. För jag tycker det bästa som finns är att vara med dig och jag hoppas du förstår det. Jag kan inte bara tänka på mig själv längre, som jag gjorde förr. Den lilla oansvariga philip. Nu är du en del av mig, du är halva mig. Är inte du glad kan inte jag vara glad och jag är en av orsakerna som kan göra dig ledsen eller som kan göra dig glad. Jag svär jag gör allt för att få dig glad! Inte bara för din skull, utan även för min, eftersom jag vet hur jag vill ha de. Jag vill inte bara vara tillsammans med dig några månader, inte heller bara några år. Många säger det här bara för att säga det så den andra ska bli glad men jag säger det från botten av mitt hjärta, jag vill aldrig att det ska ta slut. Du får ut det bästa inom mig, det har aldrig någon annan fått ut.

Nu har jag redovisat hela mitt liv för er, kanske kan sammanfatta mitt liv på ett enkelt sett.

Sandra hesselgren, du är mitt liv <3

yaman

Sorry för min dåliga uppdatering, har inte suttit så mycket vid datorn på sistone. Men ojoj vad mycket annat jag har hunnit med! I söndags köpte jag ny bil, walla det blev en bmw :) Jag har även lekt galet med sandra och har haft fett kul. Hann även med att vara med johan en dag då vi chillade runt i min bil och lekte tunga. Johan och jag har även skapat en galen blogg tillsammans, hoho

Idag ska jag på bio med sandra ida och andy, det ska bli fett kul. Vi ska se låt den rätta komma in och jag hoppas jag blir den rätta;) Jag är även ledig från skolan idag, fett skönt! Ska snart iväg och hämta padre från jobbet för att sedan byta olja på bilen. Skulle egentligen in till bmw och nollställa en oljelampa men det blev flyttat till på tisdag. Nu ska jag ner och äta och sen duscha i varmtvarmtvatten för jag fryser sönder. Milla och maja anfaller mig hela tiden! Känns som dom vill äta upp mig. Men nu ska jag rulla till maten innan jag svälter!

tjuu <3


thats life

Känslan när jag är med dig är obeskrivlig, att somna bredvid dig och vakna bredvid dig är det bästa som finns. Du är min lilla prinsessa som jag skulle göra allt i världen för. Vi har bara varit tillsammans i drygt 1½ månad men det känns som jag alltid varit tillsammans med dig och det är just med dig jag vill att det ska vara förevigt med. Jag älskar ditt leénde och ditt skratt är de underbaraste tonerna i mina öron. Din röst du har på kvällen när du är trött, den får mitt hjärta att smälta. Du får mig att smälta, du får mig hel. En dag utan dig känns lång och tråkig. Bara att se dig i en sekund kan rädda min dag. För då hoppar mitt hjärta ett par extra slag. Jag har tur som hittat dig. Jag har tänkt och drömt mycket om hur jag själv velat ha det i ett förhållande, hur jag tycker det ska vara. Hur man ska kunna vara mot varandra. Hjärtat du prickar in allt. Du har prickat in dig rakt in i mitt hjärta och därifrån kommer du aldrig försvinna. Vad som än händer, i alla sitautioner så vill jag att du ska veta att jag älskar dig!


                                       Sandra  <3  Philip
                                               Förevigt
                                                            

skolan

Hej jag har inte haft någon som hellst lust att blogga på sistone och det har jag inte nu heller. Men jag har ändå inget annat fär mig för jag sitter på en tråkig religons lektion och inte gör något alls. Därför kan jag lika gärna underhålla er med det roligaste som finns. Att prata massa bullshit om saker man inte ens bryr sig om som man bara skriver för man inte har något annat för sig eller bara för att man känner sig på allmänt konstigt och roligt humör. Jag känner mig just nu så och om jag skulle börja prata nu skulle jag prata i evigheter om grejer jag inte ens vet existerar. intressant aight?

Okejokej många säger att jag aldrig kan vara seriös men kaaatjing nu ska jag vara det. Man är ju trots allt 18 år. Har körkort och lever i det vuxna livet! BULLSHIT! Jag vill inte växa upp och bli vuxen. Jag vill vara det lilla omogna barnet jag är i vissa lägen, för det är då jag har kul. hihi

Nej men helt ärligt för att visa hur mogen jag är ska jag gå och läsa om obama som vann presidentvalet och reflektera över det.

Ps. SKÅNING! du sa att du läste min blogg, du är skyldig mig 28 kronor!!!! kom bara och tänka på det. TA åt dig!

hejhejhej <3

RSS 2.0