yaman

"Ni hade inte setts på en natt? men ni längtade livet ur varandra?
Du verkar ju helt störd
hoppas ni inser att förhållanden inte baserar sig på att träffas varje dag."

Jag citerar från en anonym person från sandras blogg.

Själv kallar jag det inte stört, från min egna sida ser jag det som att jag har hittat min stora kärlek. Så varför ska ni klaga på de när det är mitt och sandras liv det handlar om? Om jag och sandra vill träffas varje dag är det vårat val. Om vi längtar efter varandra efter bara en natt ser jag oss som lyckliga. Jag har hittat den som jag vill vara med varje dag och som jag längtar efter direkt efter jag lämnat henne eller direkt efter jag lagt på luren när vi har pratat i telefon. Är det fel att älska en människa så mycket? Tro det eller ej men det är min ursäkt, jag är fruktansvärt kär.

Ps, sandra jag har inte sett dig på en natt och jag längtar livet ur dig

älskar dig <3

BAJS

Någon har snott min väska med mina värdefulla grejer! :(

Lillen



Här är min och Sandras lilla hamster, han heter PS junior och är brutalt söt (:

hjärtat



Min lilla solstråle vad skulle jag göra utan dig?

I väntan på skolan ska sluta.

Hej idioter! Sitter i skolan börjar halv elva och klockan är jättelite. Väntar på att få komma hem och lägga mig och svimma i sängen. Har dock fotbollsträning och lekamedsandratid så jag kommer bli helt utpumpad. Men det är så det ska vara!
Jag förstår att ni saknar mina galna inlägg men jag är en ny man som inte slösar bort så mycket av mitt liv längre på denna dator. Dock finns det tillfällen jag gör det ändå. Vad har då hänt i mitt liv på sistone!? fråga och ni får svar på vad ni vill. Nu dags för att logga ut och göra min engelskaläxa. Oj vad duktig du är Philip.

HEJHEJ

hej

kluttkluttklutt
sandra är min klutt

RSS 2.0