En trött Philip.

Det är något som inte stämmer, det är något som gör mig trött 24/7 och jag tror att jag har listat ut vad det kan vara!
Självklart så är det jobbet! Att gå upp klockan 6 varje dag tar verkligen slut på mig :O Jag är en person som är beroende av mycket sömn. När man hela tiden ska gå upp så tidigt är det omöjligt att få så mycket sömn man behöver.
Men jag får tänka smart, jag får sova mycket i helgen, sova ikapp allt jag har missat. Fast det vet vi ju hur det kommer att gå. Så har jag sagt varje helg och varje helg har jag också misslyckats med det. Men nu orkar jag inte gnälla mer för jag känner mig på ett bra och glatt humör! :)

Igår var den stora debutcomebacken med a-laget, det gick ganska bra måste jag säga. Kanonkul! Kändes annorlunda att spela på riktigt naturgräs igen så vissa småmissar blev det. Jag hoppas kunna komma upp i den nivå jag vet att jag kan vara i när jag spelar med mitt lag. Det är bara försöka att våga och sen gå in och visa "gamlingarna vad man kan :)

Efter det gick jag ut med min goda kamrat toni och tog en liten promenad, efter ett tags promenerande var det dags att möta upp lisa och malin som fick chansen att titta till alla rotans härligheter! Det var riktigt skönt ute, en sommarkväll helt enkelt. Det är precis såna kvällar man har längtat efter, när man fortfarande kan ha shorts och en vanlig tröja utan att frysa :)

Idag har jag inget planerat, tror jag mest ska chilla galet och bara sitta av tiden, fast det kommer jag inte heller att lyckas med för idag har 90orna träning så jag smiter nog kanske förbi och joinar dom en stund innan jag ska ta och lägga mig :) På tal om det finns det en väldigt tråkig nyhet, jag ska träna 10.30 på lördagar, på morgonen!! Jag som hade tänkt sova, men nejnej det blir inte som jag vill där heller :( Men om man ser det från den ljusa sidan kommer jag upp lite tidigt och har hela dagen framför mig att utforska nya och spännande grejer: I helgen är alla borta känns det som. Det är lite tråkigt men det dyker säkert upp något kul där också, det hoppas jag på iaf för att jag vill ta vara på min lediga tid från kneget!

Nu orkar jag inte blogga mer, nu ska jag ner och soda streama lite för jag är grymt törstig!
Ha det bra allihop! :)

peace man <3

Sommarsommarsommar

Tro det eller ej men nu ska jag berätta sanningen.
Det här kommer ta emot att säga, inte allt men det första.
Här kommer det, som ingen tror.
Men sanningen den ska fram.

Jag gillar märsta och det kändes nästan bra att säga det också!
Klart att det tar emot lite när man öst så mycket beröm på rotan.
Men nu är det faktiskt så att ni förgyller märsta.
Ni har gjort sommaren till en mycket bra sommar!

När sommaren är över och man tänker tillbaka på det som varit.
Då kommer man komma ihåg er.
Det är ni som har skapat sommar 08.
Det är ni som gjorde den här sommaren lite mer speciell.
Tack! :)

Hej jag har gjort en blogg :)

Hejhopp Philip heter jag, jag hade inget annat för mig så jag tänkte att jag kanske ska börja blogga lite.

Men nu pallar jag inte blogga så jag tar och skriver ett litet roligt inlägg imorn eller något :)

peace <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0