hej

dålig upptadering, dålig bloggmotivation! ajaj det måste det bli ändring på. Men först ska jag ner och ta mig en banan och ett äpple sedan ta en långlång dusch och sen torka min lilla babykropp. Hej då


pussispuss

Lördag hos diktatorn martin.

Sandra färgade håret i en rasande fart medan jag fick en blond och en mörk slinga i mitt hår. Man måste ju testa sig fram lite i livet. Svärfar min sa att jag var en fjolla och gick sedan och tittade på mamma mia. Kände mig direkt lite manligare då.
Jag och sandra var fina i håret och jennie blond som alltid. Åkte mot rotebro gjorde vi för att hoppa in i martins hus. Martin satt och höll om en liten flicka medan johan var glad som alltid. Chips bjöds det på. Sandra stod för ostbollarna. Vilken kanon kväll! När vi väl kommer till filmvalet så är det ju självklart gästerna som ska få välja. Men nejnej inte när martin är med. Då ska självklart han välja. En liten skräckfilm blev det. Johan var rädd och krama om mig hela kvällen. Martin pissa på sig och sandra och jennie låg bakom soffan. Endast philip var kvar modig och stridslyten. Filmen var inte den bästa och sedan kom musiken fram. Johan spelade och sjöng, fröjd för öronena. Klockan tickade på och pratet flög på. Halv 2 var det dags att kila hemåt. In i bmw:en vi hoppa, jaa ni hörde rätt bmw. På direkten var vi hemma hos sandra där vi åt godis och tittade på tv. Somna gjorde jag innan alla andra och fick tydligen en cpryck i sömnen. Ajajaj mamma snart har du en invalid son.

Nu står mamma i farstun klar med maten, bäst jag går dit och äter lite innan bror min svullar till de.

Ha en bra kväll alla goda läsare!

// Fillefjong

hejhopp

4 månader med hjärtat igår, helt underbart. Vi åkte till sandra efter skolan och fixade oss. Hoppade på tåget och åkte till den stora staden där vi mötte min svärmor och per. Bjudna på mat blev vi på mongolen. Åt så mycket så jag mådde illa. Galet gott var det! Efter det bar det hem till sandra där vi mös ner i sängen och kollade på tv. Hann med att få ett samtal av Johan. Mycket trevligt! Idag vaknade vi rätt sent och chillade i sägen en stund, gick upp och åt frukost och tog det lugnt. Åkte sedan till väsby för att fixa bilen med andi! Ida hjälpte till en stund fast sen svek hon oss för tv:n. Efter ett bra teamwork fick vi ihop det snabbt! Tack för hjälpen brur!

Nu ska jag äta hemma med min underbara familj för att sedan åka mot sandra för att glutta på film med henne och jennpenn. Fast först ska jag nog plugga lite matte. Har prov på måndag, attans!
Imorn är det jobb det ser jag inte fram emot, men sköna cash blir det. Det behövs!

Nu över till matten!

Over and out!

// FIllefjong <3

only one women


jag älskar dig nu och föralltid <3

Minne



Jag vill bara att du ska veta att jag aldrig kommer att glömma dig och att jag alltid kommer att älska dig.
Du var som min andra mamma.
Jag saknar dig <3

kul

hej jag är trött, har inte så mycket mer att säga, är inte på skapandehumör. Skriver något galet i helgen.



<3

Som en korv utan innehåll

Som köttfärs utan kött
Som sallad utan sallad
Som friterad banan utan banan
Som fiskpudding utan fisk
Som bananpizza utan banan
Som korvstroganoff utan korv
Som ost och skinksås utan ost
Som bubbelvatten utan bubblor
Som saltlakrits utan lakrits
Som fårost utan får


Äsch inget av det där skulle ju ändå funka :(

Precis som Philip utan sandra


<3

sjuuk!

Kände igår att hostan började komma, skippade därför fotbollen och snodde med mig sandra hem till mig. Jag har fått en ny säng som jag aldrig sovit i utan väntat på att jag o sandra skulle kunna inviga den tillsammans. Började känna mer och mer i ryggen att jag var sjuk, ingen annan som gör de? Pappa hånade mig hela kvällen för mitt hostande. Men han fick som han teg när jag visade honom febertermometern. Efter en natt utan knappt någon sömn vaknade jag bredvid plutten som knappt heller fått någon sömn efter mina vilda rörelser under natten. Gjorde en galen frukost på sängen till sandra, tyvärr fick hon inte  min special! jag har aldrig gjort den men tror den kan bli galen! Den förtjänar du!

Tror dock jag har smittat sandra så det blir nog en lång sjukishelg. Men det kommer bli mysigt det också :)

tjupp <3

KÄRLEK


RSS 2.0