korvbulle

3:e inlägget för dagen! FILLEFJONG ÄR TILLBAKA IN DA HOUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

va!?

Jag blir kallad fjortis! Nej gud det stämmer verkligen inte alls! Det är verkligen sååååååååååååå omoget att kalla mig de. Imorn är det valborg och jag ska bli såååååååååååååååååååå packad. jag vill bara hälsa mina kompisar. jag älskar er sååååååå mycket. I love u baby. Udag ska jag vara med min flickvän, jag ska bjuda henne på bio och dela popcorn med henne, det är bara sååååå mysigt.

Nu ska jag sätta in lite mer daxvax i håret.


puzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojoj

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
nu sitter jag i skolan och chillar vilt, jag har spelat mobilspel som en galning och har nu den bästa bilen man kan ha! den är fullt trimmad så det går inte att ha en bättre! ÄR JAG INTE GRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYM? jag tycker att jag är de :)
Idag känner jag mig lite småseg, känns som sjukdomen inte lämnat min kropp ännu ;( den tycker nog att jag är en bra boplats! HIHIHIHIHIHI. imorn är det valborg, dagen efter har jag match! hoppas jag är helt frisk :D Jennie säger att jag inte ska skriva dumma grejer, kanske för att hon själv är en dum grej! där fick du! och du säger att du ska läsa sen va!? tänk dig att jag sitter och pekar finger åt dig mohahaha! puss på dig sandra. nu kan jag inte skriva mer. hej då!

fjoooong

Det som bara jag visste om, delar jag nu med mig till resten av världen



Som bilden visar extraknäcker sandra på posten och kör en vit volvo.

Philip och hanna skriver loss

Jag och hanna sitter och chillar vilt i hennes rum, äter ur våra gigantiska påskägg vi fått. Sandra är ute och springer som en yr höna och försöker få med folk att bowla. Det verkar inte gå allt för bra. Gosan ligger i sängen och kliar sig bakom örat. Hanna försöker göra samma sak med foten. Vig tjej det dära! Snart ska vi ut och träna oss på flugfiske. Vi är säkert kungar på det! sandra smaskar frenetiskt på en godis, salivet flyger och jag blir så blöt så jag kan fixa frillan med det. Det norrlänska klimatet ropar på oss och vi måste ut. BAJBAJ

RSS 2.0