jupp så äre

jag är galet duktig! hihi

skolan

Sitter här och har precis pluggat som en vilde. Tänkte ta och koppla av lite med mitt bloggskrivande. Lite beröm till mig själv som börjat uppdatera rätt ofta nu på sistone. Snart ska jag röra mig mot sigtunahöjden och hämta upp plutten och köra hem henne. Efter det ska jag plugga lite samhäll och kanske skriva lite på slutrapporten av projektarbetet. Sen ikväll är det träning. Fett kul jag är galet taggad. Vi har vår första träningsmatch i helgen men jag kan icke vara med för jag ska jobba :( Vi har en match varje söndag och jag jobbar varannan söndag, det betyder alltså att jag kommer missa varannan. Det suger, dags att säga upp sig! mohaha

Nu ska jag gå och plugga samhäll

// FIllefjong


snabb genomgång av helgen.

Började fredagen med fotbollsträning. Fortsatte sedan till sandra, drog till mig och duschade. Efter det rörde vi oss till Olle även kallad Hasse och chillade vilt med alla rotanfolk och märstafolk. Det var fruktansvärt galet.
På lördagen möttes jennie upp och vi drog hem till sandra. Åt underbar mat och sedan drog vi till ida där det bjöds på musik och citron för min del. Efter det drog jag, sandra, jennie och lovisa till afram där ernad och toni också var. VI var där till de sena timmarna. Och drog efter de till sandra och sov. Jag och sandra väckte jennie genom att kasta godis på henne och efter hon somnat om senare mulade vi henne med mina strumpor. sen drov vi till donken för sandras far bjöd :D Rörde oss hem till sandra igen och senda blev det bio och mat i kista. Det var mycket trevligt.

Kanonkul!

// FIllefjong

du

du är fett söt när du ligger där i min säng helt ovetandes att jag skriver om dig. hihi

love u <3

jag med rosa hår.

Afram kom nyss med förslaget, ska jag ha rosa hår? eller ska jag inte ha de!?
Jag vill ha en vild debatt bland mina kommentarer! :D

// Fillefjong

RSS 2.0